آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان قلمی  : 1 کیلوگرم

بهتر است بادمجان ها قلمی باشند و از بادمجان دلمه ای برای این کار استفاده نکنید.

سرکه :+:  به میزان کافی

سیر :+: 250 گرم

هویچ :+: 200 گرم

سبزی ترشی :+: به میزان کافی

فلفل سبز :+: 50 گرم

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی , jvad fhnl[hk ;fhfd , ترشی بادمجان کبابی , ترشی بادمجان کوچک , ترشی بادمجان فوری

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

برای درست کردن این ترشی خوشمزه و پرطرفدار باید در ابتدا موادی را که می خواهیم در دل بادمجان قرار دهیم را آماده کنیم .پس فلفل و هویج و سیر را خرد میکنیم و با هم مخلوط می کنیم سبزی  ترشی را که قبلا پاک کرده و شسته ایم خرد می کنیم .سبزی را به مواد قبلی اضافه می کنیم .حالا نوبت بادمجان است که با یک برش عمودی شکمش را باز می کنیم بادمجان را برای مدت 5 الی 7 دقیقه داخل سرکه می پزیم.

 مربای انار,طرز تهیه مربای انار,دستور پخت مربای انار,درست کردن مربای انار

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

وقتی پخت خارج کرده و می گذاریم سرد شود.سپس شکم بادمجان را با موادی که آماده کرده بودیم پر می کنیم .ظرفی برای ترشی بادمجان  باید در نظر بگیرید درب آن را باز کنید .بادمجان های شکم پر را داخل آن قرار داده و سرکه اضافه می کنیمتا جایی که بالاتر از بادمجان ها سرکه باشددر ظرف را محکم می بندیم و بعد از 10 تا 12 روز ترشی آماده است ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه را در همه فصول سال می توانید آماده کنیدو کنار خانواده نوش جان بفرماییدیک نوع دیگر ترشی بادنجان داریم که به ترشی بادمجان لیته معروف است .

ترشی گل کلم , طرز تهیه ترشی گل کلم , دستور ترشی گل کلم , درست کردن ترشی گل کلم

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه

نکات تغذیه ای ترشی
بهتر است بدانید که خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می گردد. همچنین به علت دارا بودن سرکه سبب هضم بهتر غذا و چربی ها می گردد. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر درسته مخصوص

امتیاز 3.92 ( 12 رای )