آموزش طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و محلی در منزل

آموزش طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و محلی در منزل

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه , khk advlhg

آموزش شیرینی پزی و دستور پخت نان شیرمال خوشمزه سنتی

مواد لازم برای نان شیرمال

 زرده تخم مرغ :+: 4 عدد

 روغن مایع :+: 1/3 پیمانه

 شیر :+: 1/4 پیمانه

گلاب :+: 1/6 پیمانه

 آرد سفید :+: 300 گرم

 آب زعفران + 1 عدد زرده + کنجد برای روی نان

 پودر شکر :+: 3/4 پیمانه

 اسانس هل :+: 3 قطره یا 1 قاشق چایخوری پودر هل

 بکینگ پودر:+: 1 قاشق چایخوری پر

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

آموزش شیرینی پزی و دستور پخت نان شیرمال خوشمزه سنتی

طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال هم تقریبا مانند فطیر است و تفاوت آن در این است که شیرمال با شیر تهیه می شود  این نان محلی است و بسیار خوشمزه است در ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس زرده را با پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته با همزن بزنید تا حالت کرم بگیرد.آنگاه روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کنید و آهسته آهسته آرد را بیافزایید تا جایی که خمیر لطیفی به وجود آِید و نباید خمیر به دست بچسبد خمیر شیرمال را به قطر یک سانتی متر باز کنید با وردنه صاف کنید قالب بیضی شکل بزنید و در سینی فر بچینید روی نان شیرمال را زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کردن بمالید و با چنگال می توانید روی آن نقش بزنید و کنجد را در انتها می پاشیم فر را روشن کرده تا گرم شود و برای 20 دقیقه در طبقه وسط فر در درمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا طلایی شود..

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

این نان محلی بسیار خوشمزه است و برای صبحانه بسیار مفید است

خانواده خود را در وعده صبحانه و میان وعده ها با نان شیرمال خانگی غافلگیر کنید.

با سایت خانم جون بهترینها را بپزید بخورید لذت ببرید

آموزش طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و محلی در منزل

امتیاز 5.00 ( 1 رای )