آموزش دستور پخت مربای انار خوشمزه در خانه

آموزش دستور پخت مربای انار خوشمزه در خانه

مربای انار,طرز تهیه مربای انار,دستور پخت مربای انار,درست کردن مربای انار

آموزش دستور پخت مربا و طرز تهیه کردن مربای انار خوشمزه خانگی

مواد لازم مربای انار

آب انار :+: سه پیمانه و نیم

انار دانه شدن :+: یک پیمانه

آبلیمو :+: به میزان کافی

شکر :+: سه پیمانه

مربای انار ملس,مربای انار ترش,مربای انار شیرین,مربای انار ساده

آموزش دستور پخت مربا و طرز تهیه کردن مربای انار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای انار

مربای انار تقریبا مربای ناشناخته ای است و فکر می کنم همه آن را امتحان نکرده باشند پس  این مربا خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنم .بهتر است در ابتدا بشقابی را داخل یخچال قرار دهید چون برای غلظت مربای انار به آن نیاز دارید.برای تهیه مربای انار از انارهای دون شده استفاده می کنیم به اندازه دانه های یک انار کنار می گذاریم بقیه را چرخ می کنیم یا با آب میوه گیری آب آنها را می گیریم تا به اندازه سه پیمانه و نیم آب انار داشته باشیم آنگاه در قابلمه بزرگی آب انار را ریخته و شکر را بیافزایید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید تا با دمای متوسط برای نیم ساعت بجوشد. سپس یک دانه انار دون شده ای که کنار گذاشته بودید را در قابلمه بریزید و آب لیمو را نیز بیافزاید و نیم ساعت دیگر صبر نمایید تا غلظت مربا بیشتر شود.برای اینکه بفهمید غلظت مربا انار خوب است یا نه یک آزمایش می کنیم یک قاشق از مربای آماده شده را روی بشقابی که در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد است می ریزیم و بشقاب را کج می کنیم اگر مربا به سختی روان شده غلظت مربا عالی است و آماده است مربا را در ظرف شیشه ای بریزید و در جای خنک نگهداری نمایید این مربا مانند مربا آلبالو ملس و خوشمزه است.

شب یلدا نزدیک است امیدوارم لحظه هاتون شیرین و پر از شادی باشد.

آموزش دستور پخت مربای انار خوشمزه در خانه

امتیاز 5.00 ( 1 رای )