آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی بدون کپک زدن

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی بدون کپک زدن

رب گوجه فرنگی , طرز تهیه رب گوجه فرنگی , دستور پخت رب گوجه فرنگی

آموزش دستور پخت و طر تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه در خانه

مواد لازم رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی :+: به میزان دلخواه

نمک :+: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یک چاشنی مهم است که برای اکثر غذاهایی که درست می کنیم لازم و طعم دهنده است.

رب گوجه فرنگی محلی , رب گوجه فرنگی خانگی , رب گوجه فرنگی صنعتی , رب گوجه فرنگی در منزل

آموزش دستور پخت و طر تهیه رب گوجه فرنگی خوشمزه در خانه

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

در ابتدا برای تهیه رب گوجه فرنگی ،گوجه فرنگی ها را باید تمیز شست و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا پوره شود و تخم و پوستش کاملا از هم جدا گردد البته در شیوه سنتی آن با دست این کار را می کردند.

سپس قابلمه ای را از پوره گوجه فرنگی پر کرده و روی شعله قرار می دهیم تا به مرور غلظت پیدا کند این کار زمان بر است .

رب گوجه فرنگی محلی , رب گوجه فرنگی خانگی , رب گوجه فرنگی صنعتی , رب گوجه فرنگی در منزل

اگر می خواهید رب گوجه شما خیلی غلیظ نباشد زمانی که به غلظت ماست رسید نمک اضافه کنید .اما اگر رب غلیظ می خواهید وقتی رب به غلظت دلخواه رسید اجاق را کم کرده و هم می زنیم تا آب باقی مانده تبخیر گردد و در انتهای پخت نمک را اضافه می نماییم

صبر می کنیم تا رب مقداری سرد شود سپس در بطری های تمیز و خشک می ریزیم

رب گوجه فرنگی محلی , رب گوجه فرنگی خانگی , رب گوجه فرنگی صنعتی , رب گوجه فرنگی در منزل

درون آنها را به مقداری باید پر میکنید که چهار انگشت سر آنها خالی باشد. در انتها نیز وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرد شد در مکانی خنک نگهداری کنید

برای اینکه رب کپک نزند از قاشق تمیز و بدون چربی برای برداشتن رب استفاده نمایید.

آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی بدون کپک زدن

 

امتیاز 5.00 ( 1 رای )