آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی بدون فر خوشمزه با سس خردل

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی بدون فر خوشمزه با سس خردل

کباب دنده,طرز تهیه کباب دنده,دستور پخت کباب دنده,درست کردن کباب دنده

آموزش آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خانگی

مواد لازم کباب دنده

دنده گوسفند یا گوساله :+: 700 گرم

ترخون و جعفری :+:2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه :+: 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع :+: 4 قاشق غذاخوری

سس خردل :+: 2 قاشق غذاخوری

سیر :+: 2 حبه

نمک و ادویه :+: به مقدار کافی

دنده کباب غذایی خوشمزه مناسب مهمانی ها و مجالس که به راحتی می توانید با این دستور آشپزی در منزل تهیه کنید

کباب دنده شاندیز,دنده کباب,کباب دنده کرمانشاه,کباب دنده کرمونشاهی,کباب دنده بره,کباب دنده گوساله

آموزش آشپزی و طرز پخت دنده کباب شاندیز خانگی

طرز تهیه کباب دنده

برای تهیه این غذا ما در ابتدا سیرها را پوست گرفته و رنده می کنیم و روغن مایع و سس خردل و آبلیمو را اضافه می کنیم هم می زنیم و پاپریکا و ادویه مورد علاقه خود را روی  آن می ریزیم و مخلوط می کنیم .جعفری و ترخونی که از قبل خرد کرده اید را تا جای امکان داخل نرمی دنده فرو کنید سپس آن را در ظرفی گذاشته و مخلوط آبلیمو را روی آن بریزید.برای 4 ساعت دنده ها را استراحت دهید تا طعم بگیرد سپس ترخون و جعفری را از لای دنده در بیاورید و دنده را برای ده دقیقه روی آتش کباب نماییداگر از دنده گوساله برای دنده کباب استفاده کرده اید 10 الی 13 دقیقه باید هر دو طرف آن را کباب کنید و به مدت بیشتری برای کباب شدن نیاز دارد.غذا آماده سرو است .

آموزش طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی بدون فر خوشمزه با سس خردل

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

تاکنون یک نظر ثبت شده است.

  1. سایتتون خیلی خوبه و غذاهاتون هم خیلی خوشمزه و اصولی است
    . ولی ای کاش منوهاتون به نحوی بود که راحتتر بشه غذا ها رو پیدا کرد. به هر حال دستتون درد نکنه. موفق باشید.