آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

سوپ جو قرمز , soop jo ghermez , s,\ [, rvlc

دستور آشپزی و دستور پخت سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه

مواد لازم برای سوپ جو قرمز

 آب مرغ :+: هفت لیوان

 جو پرک :+: سه چهارم لیوان

 هویج :+: دو عدد متوسط 

پیاز :+: یک عدد متوسط 

 آب :+: یک لیوان 

 رب گوجه :+:یک و نیم قاشق غذا خوری 

 آبلیمو :+: دو قاشق غذا خوری 

 آرد :+:دو قاشق غذا خوری سر پر 

 جعفری خشک :+: یک قاشق غذا خوری سرپر 

 ادویه کاری :+: نصف قاشق چایخوری 

 نمک و فلفل سیاه :+: به میزان کافی

سوپ جو قرمز , طرز تهیه سوپ جو قرمز , دستور پخت سوپ جو قرمز

دستور آشپزی و دستور پخت سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه

مواد لازم برای آب مرغ سوپ جو

 اسکلت مرغ :+: دو عدد 

 هویج :+: نصف یک عدد 

 پیاز کوچک :+:یک عدد 

 سیر :+: دو حبه 

برگ بو :+: دو عدد 

 نمک و زعفران :+: به میزان کافی

سوپ جو قرمز رستورانی , سوپ جو قرمز خوشمزه , طبخ سوپ جو قرمز

دستور آشپزی و دستور پخت سوپ جو قرمز رستورانی خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی

برای تهیه این سوپ جو خوشمزه ابتدا اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و برگ بو را با تقریبا دو و نیم لیتر آب روی اجاق می گذاریم تا بپزد و یعد از آن مواد را صاف می کنیم که این آب مرغ ماست.جالب است بدانید که آب مرغ را می توانیم از قبل آماده کنیم و در فریزر نگهداریم و بعدها نیز برای درست کردن سوپ های دیگر مثل سوپ شیر از آن استفاده  نماییم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می کنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جو پرک روی حرارت قرار می دهیم  تا به جوش بیاد و بعدحرارت را ملایم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل  کنیدو به همراه ادویه و جعفری به سوپ می افزاییم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی آرد از بین برود در انتها آبلیمو و رب گوجه را به سوپ بیافزایید و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد.سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید و سرو بفرمایید.

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی خوشمزه رستورانی

امتیاز 5.00 ( 1 رای )