آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

سوپ قارچ و جو , s,\ rhv] , [, , soop gharch o joo

دستور آشپزی و تهیه پیش غذا و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و بسیار مقوی با شیر

مواد لازم برای سوپ قارچ و جو

  جو پرک :+: 1 لیوان

  قارچ خرد شده :+: 2 لیوان

  سینه مرغ :+: 1 عدد

 شیر :+: 2 لیوان

  هویج :+: 3 عدد

  سیر :+: 3 حبه

  کره :+: 2 قاشق غذاخوری

  خامه :+: 5 قاشق غذاخوری

  شوید ، نمک و فلفل :+: به میزان کافی

 سوپ جو بسیار سوپ خوشمزه ای است و مانند سوپ شیر با قارچ می توانید در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو نمایید

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

دستور آشپزی و تهیه پیش غذا و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و بسیار مقوی با شیر

طرز تهیه و آماده سازی سوپ قارچ و جو پرک با شیر

برای تهیه این سوپ عالی ابتدا در قابلمه حدود 5 لیوان آب ریخته آنگاه سینه مرغ و جو پرک به اضافه نمک و فلفل را بیافزایید و روی حرارت کم قرار دهید تا برای 2 تا 3 ساعت آهسته بپزد و جو لعاب بندازد در وسطهای پخت هویجی را که از قبل نگینی کرده اید یا رنده شده است را به مواد اضافه نمایید.سپس سینه مرغ را خارج کرده و ریش ریش می کنیم و دوباره داخل قابلمه بریزیدآنگاه کره را به همراه شیرداغ و قارچ خرد شده به مواد بیافزایید و صبر کنید برای مدت یک ربع تا نیم ساعت با حرارت ملایم سوپ جو پخته و جابیافتد.وقتی سوپ جو آماده شد خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید در انتها درون کاسه ریخته و با شوید خشک و خامه سوپ شیر  قارچ و جو خود را تزیین نمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

آموزش پخت سوپ قارچ و جو پرک با شیر خوشمزه و مناسب مهمانی ها

امتیاز 5.00 ( 3 رای )